Body Support NL

Body Support is het voedingsprogramma van EriSports, waarbij het streven naar een reëel eindgewicht wordt gerealiseerd. Voor velen is kilo’s kwijtraken aan de orde, maar anderen willen, bijvoorbeeld voor een betere sportinvulling, juist meer spiermassa en daardoor in gewicht aankomen.

Na een intake en door middel van een wekelijkse meting wordt de caloriebehoefte bepaald. Aan de hand van de doelstelling worden 7 verschillende dagmenu’s opgesteld.

Na iedere week een nieuwe meting =nieuw vetpercentage =nieuwe caloriebehoefte =nieuw weekmenu.

De kracht van het programma zit in 6 eetmomenten per dag; 3 hoofdmaaltijden en 3 tussendoortjes, waarbij om de 2½ uur gegeten wordt. De energiebehoefte is afgestemd op het energieverbruik, dit resulteert in afvallen zonder dat er sprake is van hongergevoel. Daardoor is dit programma -met de opgedane kennis, zelfstandig- echt vol te houden en wordt het ‘jo-jo-effect’ voorkomen. Met het oog op spiermassa aankomen creëer je een verantwoord calorie overschot (positieve energiebalans), waardoor een juiste inname wordt gerealiseerd, die bewust verspreid is over de gehele dag.

Om zelfstandig variaties toe te passen is er een vervangende voedingsmiddelenlijst beschikbaar. Ter voorbereiding is ook een boodschappenlijst opgenomen, waarop genoteerd staat wat voor het komende weekmenu nodig is.

Het plan is geheel op maat geschreven, of te wel inspelend op persoonlijke behoeftes en wensen en biedt een gegarandeerd succes voor iedere doelstelling.

Body Support is onderdeel van de Personal Training van EriSports, maar kan ook los daarvan worden gevolgd.

Voor het maken van een vrijblijvende afspraak neem contact op.